Home

Добродојдовте!

Машинско Перење на Теписи

Константното одржување на вашите теписи е значајно поради вашата удобност и чистота во вашите домови.
Услуги

Длабинско Чистење на Вашите Теписи

Машинско Перење ПРОФЕСИОНАЛ

Вашите Експерти Во Длабинско Чистење

Постоиме за Вас. Ваше е Да се јавите на некои од нашите контакт телефони останатото е наша грижа.

Видео

Процес на Чистење

Перењето целосно се врши машински со специјални шампони наменети за перење на теписи.

По можност би било добро да бидат усисани или нема потреба бидејќи истите ке бидат истресени од наша страна.

 

Транспортот од вашите домови до вашите домови не се наплатува ваше е само да бидат собрани спремни во ролна.

Од денот на превземањето од вашите домови до денот на достава трае 3 дена.

Неверојатно е што двe деца можат да направат на тепих … се истураат и дамки насекаде! Немав поим дека може да се добие ова чисто”

 

Ви Благодарам,

Маја

Само сакавме да ви ја искажеме нашата благодарност до вашиот тим за одличната работа во нашиот дом. Имаме прекрасно исчистени теписи!!”

Ви Благодариме,

Сандра

“Бев многу задоволен од чистењето на тепихот направено од вашиот персонал. Просториите изгледаат многу добро. Продолжете со одличната работа.”

Ви Благодарам,

Зоран

Само сакам да ве известам дека сум многу задоволен од работата за чистење што ја направивте. Одлична работа! Изгледа како ново! Благодарам.”

Ви Благодарам,

Стево